Livestreaming
&
Digitala event

Live eller förinspelat, ni väljer!

Ett steg till att nå ut till flera

Livestreaming och digitala event har aldrig varit mer aktuellt!

Vi på Workcreative kan hjälpa ditt företag att anordna, producera och filma dit digitala event. 

Vill du ha en inspelad version som vi redigerar och bearbetar eller vill du sända live. Då har ni möjligheten att göra det som passar er bäst.

Vi hjälper er med hela processen från idé till inspelning/ sändning. Med rätt projektledning och coaching ser vi till att du får en så innehållsrikt och välproducerat material som möjligt. 

Med vår gedigna kunskap ger vi dig möjligheten till flerkameraproduktion, ljud- och ljusteknik, digitala grafiska detaljer och miljö. Allt för att detta ska bli så som ni vill ha det.

Vi erbjuder också möjligheten att spela in i vår egna studio eller om ni föredrar att vi tar studion till er. 

 

 

Videomöten

Produktlanseringar

Kick-off

Kursdagar och Föreläsningar

Event

Paneldebatter

Streaming

Vi kan sända ut på olika plattformar, så som Facebook och Youtube. Vi sänder även ut på alla plattformar som använder sig av RTMP. Vi sänder i den kvalité som plattformen tillåter. När vi gör en livesändning kan vi använda fast internet, Wifi eller 4G-nätet. För bäst resultat sänder vi helst på ett fast nätverk.

Bildteknik

Vi strävar alltid mot det bästa resultatet när det gäller bild och ljudkvalité. Därför jobbar vi med teknik från bland annat Black Magic och Panasonic. Vi sänder oftast i 1080p. Beroende på nätverk som justerar vi detaljerna i bilden för att som många som möjligt ska kunna ta del av sändningen.

Ljudteknik

Ljud är viktigt! Vi kan tillhandahålla ljud till sändning men även inne i en lokal. Vill du sända samtidigt som det finns publik i lokalen på plats så kan vi ha med en ljudanläggning. Vi jobbar med trådlösa mickar och headset för att öka mobiliteten. Detta är oftast väldigt uppskattat då publiken kan delta på ett bra sätt.

livestreaming
livestreamimg

Livestreaming & digitala event på olika sätt

Teknik och möjligheter

Vi jobbar med den senaste tekniken inom film och livestreaming.

Vi kan erbjuda flera olika lösningar för olika typer av jobb, förinspelat så att du som kund kan använda materialet när och vart du vill. Vi kan också  livesända ut på webben, internt eller till storbildsskärmar. 

Vi erbjuder möbler och studioinredning, miljöbelysning och skärmar.

Eller om man vill ha det extra smidigt så har vi färdig studio att använda.

Konkurrenskraftig smidighet med otroliga fördelar

OB Buss

Tack vare vår OB-buss blir vi otroligt flexibla. Vi kan röra oss i hela landet och ger dig som kund möjlighet att välja vart du vill vara och sända. 

Denna bil är utrustad så att vi kan utföra alla sändningar från den.  

Resultat och kaffe är vårt drivmedel

Produktiva & effektiva

Genom bestämda roller och professionell  kunskap ser vi till att vara produktiva och effektiva men aldrig tumma på resultatet.

     

Vi gör både stora och små projekt åt företag och organisationer

Vill du gå live?
Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen.

Samarbete når längst