Grafisk design

Grafiskt material

Inom termen ”grafiskt material” är utbudet stort. Logga, visitkort, reklamblad, annonser, broschyrer, webbmaterial och 3D är några delar som platsar i denna kategori.

Grafisk manual

Ett bra sätt att gå till väga när man ska ta fram en grafisk profil är att skapa en grafisk manual.

Genom att hitta och samla inspiration från olika källor som tilltalar dig och ditt varumärke skapar du en designboard. Från detta kan du ta inspiration, olika fragment och skapa dig din alldeles egna unika profil.

Grafisk profil

En grafisk profil har tre grundingredienser: logotyp, färg och typsnitt.

Val av färg och typsnitt är sällan unikt. Det är kombination och strukturen av dessa tre som skapar den unika grafiska profilen till ditt varumärke. Skapa en hög igenkänningsfaktor.

Logotyp

En logotyp ska fungera som en visuell igenkänningsfaktor. Den ska vara tydlig och unik. Genom att integrera den på olika platser som på hemsida, produkter, i mediacontent, på transportmedel och kläder knyter du ann till ditt varumärke. Det är också otroligt bra reklam.

Grafisk design
grafisk design

3D

Att jobba med 3D ger otroliga möjligheter. Att från tvådimensionellt gå till tredimensionellt kan ta företag, produkter eller film till en helt ny nivå.

Man kan använda 3D till att ta fram produkter som inte ännu är tillverkade men också ge nytt liv till det som redan finns i stället för att fota. Det ger också möjligheten till att kunna utforska olika ting i sin helhet.

Vi utvecklar oss dagligen i vårt arbete med 3D.

Detta ingår i kundportalen